ONTDEK MET AVA™ HET POTENTIEEL VAN JE OGEN

Of je nu een nieuwe brildrager bent of al jaren een bril draagt, je hebt ongetwijfeld al horen spreken over een brilvoorschrift.  Je brilvoorschrift is het resultaat van een oogmeting en laat je opticien toe jouw de gepaste glazen te bieden om je zicht te corrigeren.
Gezichtsvermogen en corrigerende glazen worden gemeten in een meeteenheid dat "dioptrieën" (D) worden genoemd. Decennia lang worden de ogen opgemeten op een kwart van een dioptrie (D). Het is je misschien opgevallen dat je glas voorschrift steeds eindigt op .25D, .50D, .75D of gewoon .00D.
Deze stappen van 0.25D voldoen aan de huidige correctienormen, maar beperken de nauwkeurigheid die corrigerende glazen kunnen bieden en beperken daarom jouw kijkervaring. Zozeer zelfs dat uit onze laatste studies blijkt dat 95% van de bevolking gevoeliger is dan de standaard correctiestap van 0,25 dioptrie [1].
 
Dit is de reden waarom we AVA ™, voor "Advanced Vision Accuracy", hebben ontwikkeld. Een grote stap vooruit in de optiek.

Wist je dat onze ogen, met een nauwkeurige correctie, tot 200 tinten blauw kunnen herkennen [2]? Ontgrendel het potentieel van je ogen in 3 stappen:

EEN ERVARING IN 3 STAPPEN

1. Een afspraak bij een AVA™-opticien

Je vindt alle opticiens die de AVA ™-ervaring aanbieden onderaan de pagina.

1. Een revolutionnaire oogmeting

dat jouw visuele correctie opmeet met een precisie van 0.01 dioptrie (de huidige norm is 0.25 dioptrie) en dat je toelaat om deze nieuwe correctie te ervaren dankzij een realistische en immersieve simulatie.

2. Hoognauwkeurige glazen

van Eyezen®- of Varilux® die jouw nieuwe correctie, precies tot op een honderdste, integreren, je een scherp zicht [3] bieden, en je toelaten om van elk moment in je leven intens te genieten.

 

De AVA™-Revolutie

 

WAAROM VOOR AVA™ KIEZEN?

EEN STANDAARD ZICHTERVARINGDE ZICHTERVARING MET AVA™

Een klassieke oogmeting met een precisie van 0,25 dioptrie.*

Volledig gepersonaliseerde oogmeting, met een precisie tot 0,01 dioptrie.*
Klassieke refractietechnieken.Techniques de refraction révolutionnaires, offrant une simulation de votre future correction, grâce à un logiciel intelligent.

Brillenglazen ontworpen op basis
van een klassiek voorschrift.

Verres conçus selon une prescription plus précise et une prise de mesures personnalisée.

 

Ontdek de opticiens die AVA™ aabieden

57 Opticiens

AVA™ - Hoognauwkeurige brillenglazen

Dankzij een unieke innovatie in de wereld van de optiek kunnen deze opticiens vanaf nu jouw zichtcorrectie bepalen met een nauwkeurigheid tot 0.01D, in plaats van de vorige norm van 0.25D. Dankzij de AVA™-revolutie kunnen we jouw glazen produceren met de exacte sterkte die door je opticien werd opgemeten. Geniet van AVA™-brillenglazen, geproduceerd volgens jouw exacte voorschrift, en niet volgens een voorschrift afgerond tot op een kwart dioptrie.

Alles zien

[1]SOURCE : Article “Réfraction : les patients sont plus sensibles que le quart de dioptrie !” publié sur Points de Vue (www.pointdevue.com) - Juin 2020.  [2]Leid J ,Lanthony P, Roth A, Vienot F, 2001, Dyschromatopsies, Bulletin des sociétés d’Ophtalmologie de France, Annual report.  [3]SOURCE : Étude indépendante réalisée pour Essilor sur 54 porteurs - ESPAGNE – 2019.