Essilor-brillenglazen

Corrigeer uw zicht

Unifocale glazen, progressieve glazen,… Kies de beste brillenglazen die aan al uw noden beantwoorden.

Bescherm uw ogen

UV-licht, blauwviolet licht,… Ontdek de beste oplossing om uw ogen te beschermen tegen schadelijk licht.

Optimaliseer de helderheid

Tegen reflecties, vuil,… Kies de beste behandeling, zodat uw brillenglazen perfect helder en comfortabel blijven

Corrigeer uw zicht

Een oplossing voor uw brillenglazen bestaat uit drie onderdelen. Begin door een corrigerend glasmodel te kiezen dat overeenstemt met uw voorschrift. Dit voorschrift verkreeg u bij een oogarts na een grondig oogonderzoek. U kunt uw zicht corrigeren met een unifocaal (Eyezen™) of een progressief model (Varilux®).

Bescherm de gezondheid van uw ogen

Ga verder dan alleen een correctie en configureer uw glazen om de gezondheid van uw ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en blauw licht.

Transitions

Combineer Transitions Light Intelligent-technologie voor een beter zicht met minder inspanning. Door de hoeveelheid licht te optimaliseren die uw ogen ontvangen, helpt de Transitions Light Intelligent-technologie bij het verminderen van schittering, oogvermoeidheid en druk

Verbeter de helderheid van uw zicht

Ga verder dan enkel een correctie en een bescherming en kies voor een schild tegen vlekken, krassen en reflecties voor een volmaakte helderheid. Bekijk de wereld als een perfecte afbeelding.

Crizal

Combineer Crizal om uw totale briloplossing te verbeteren. Een behandeling die scherp zicht verbetert en uw glazen beschermt tegen de vijanden van duidelijk zicht.