Bescherm uw ogen

Eye Protect System

Het Eye Protect System biedt een ongelooflijke bescherming aan dragers van Essilor-glazen. Geïntegreerd in het glas, beschermt het systeem tegen schadelijk UV en blauw licht, terwijl een esthetisch helder zicht wordt behouden.

Voordelen

Bescherming tegen schadelijk blauw licht

Levert tot wel 3 x meer bescherming tegen schadelijk blauw licht dan reguliere voorgeschreven glazen

Bescherming tegen schadelijk UV-licht

100% gereduceerde UV-stralen

Esthetisch heldere glazen

Het Eye Protect System heeft geen invloed op de kleurwaarneming

Meer bescherming voor u

Het Eye Protect System biedt de dragers zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het glas bescherming tegen het deel van het licht dat mogelijk schadelijk is voor uw ogen. Het systeem maakt gebruik van een uniek absorptieproces om drie keer meer bescherming te bieden tegen schadelijk blauw licht dan standaard voorgeschreven glazen en absorbeert UVA- en UVB-licht op efficiënte wijze. Het Eye Protect System zorgt ervoor dat deze beschermingsgraad wordt geleverd in een esthetisch helder glas, wat betekent dat er geen bewijs van geblokkeerd blauwviolet licht te zien is op het oppervlak van uw glas, terwijl dit wel gebruikelijk is bij vergelijkbare beschermende oplossingen.

 

Geïntegreerde technologie

Onze veranderende levensstijl en langere levensverwachting hebben een impact op ons zicht: we worden meer en meer blootgesteld aan schadelijk licht, dat op de lange termijn de oorzaak kan zijn van LMD of cataract. Eye Protect System werkt preventief en absorbeert het schadelijk deel van het licht om het oog te beschermen. Gemiddeld, brengen we maar liefst 7 uur per dag door voor een beeldscherm !

Demonstratie van een Essilor-glas waarin het Eye Protect System is geïntegreerd

 

BESCHERMING TEGEN SCHADELIJK LICHT, DAG IN DAG UIT

WIST JE DAT ?

Blauwviolet licht is mogelijk schadelijk voor het netvlies en draagt bij aan het ontstaan van Leeftijdsgebonden maculadegeneratie (LMD). Het wordt uitgestraald door de zon, maar ook door steeds populairder wordende kunstmatige lichtbronnen, zoals leds en digitale schermen.

Eye protect system

DE VOORDELEN WORDEN BEWEZEN

We voeren systematisch tevredenheidsenquêtes uit bij de brildragers om het bewijs van de voordelen te garanderen

312 studies

uitgevoerd op Essilor brillenglazen met consumenten

18.981 mensen

hebben de brillenglazen van Essilor geprobeerd

14.185 mensen

testten en evalueerden Essilor-glazen in realistische omstandigheden

Haal het Eye Protect System als onderdeel van uw briloplossing bij een partner-opticien.

EEN OPTICIEN VINDEN

KIES UW - MET EPS VERKRIJGBARE - CORRIGERENDE BRILLENGLAZEN EN OPTIMALISEER ZE

Corrigeer uw zicht

Eyezen - Voor minder vermoeide ogen

Corrigerend unifocaal glas. Helpt bij het verlichten van vermoeide ogen na langdurig beeldschermgebruik - geniet van uw digitale leven, uw ogen zullen niet vermoeid raken.

Kom meer te weten

Corrigeer uw zicht

Varilux X series

De Varilux X series is de eerste Varilux-bril die hoofdbewegingen drastisch doet afnemen en ervoor zorgt dat uw zicht zo natuurlijk mogelijk is voor dagelijkse bezigheden binnen een armlengte en daarbuiten.

Kom meer te weten

Bescherm uw ogen

Transitions Signature

Transitions Signature is de ideale keuze als u uw dag gewoonlijk zowel binnen als buiten doorbrengt, en uzelf wilt beschermen tegen variërende lichtomstandigheden. Beschikbaar in 7 kleuren, om uw eigen stijl te benadrukken.

Kom meer te weten