Corrigeer uw zicht

Stellest™ - Controleert myopie

Als het op myopie aankomt, is het niet voldoende om vandaag het zicht van uw kind te corrigeren in de hoop het ook in de toekomst te beschermen. Myopie kan nog steeds verergeren, wat mogelijk invloed zal hebben op hun zicht in de toekomst. Het Stellest™-glas is Essilor’s beste oplossing om myopie bij uw kind te bestrijden. De efficiëntie ervan en de sterke werkzaamheid is klinisch bewezen. ESSILOR STELLEST™ BRILLENGLAZEN VERTRAGEN DE PROGRESSIE VAN MYOPIE MET GEMIDDELD 67%*.

Voordelen

CORRIGEREN MYOPIE

Ze bieden kinderen een even scherp zicht als enkelvoudige brillenglazen*.

CONTROLEREN MYOPIE

Ze vertragen de progressie van myopie met gemiddeld 67%*, in vergelijking met enkelvoudige brillenglazen, wanneer ze elke dag ten minste 12 uur worden gedragen.

ZONDER COMPROMISSEN

De Stellest™ brillenglazen zijn esthetisch, veilig en eenvoudig.

CORRIGEER NIET ALLEEN MYOPIE, KIES ERVOOR OM HET OOK TE CONTROLEREN

Spelen, leren, lezen, ontdekken, de wereld in zich opnemen…. Wij geloven dat goed zicht van essentieel belang is. En dat het zicht van onze kinderen de kern vormt van hun ontwikkeling.
Wist u dat 80%** van al het leren plaatsvindt via het gezichtsvermogen?

Hoe jonger een kind bijziend wordt, hoe sneller zijn/haar myopie zich zal ontwikkelen, wat kan leiden tot hoge myopie. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat hoge myopie in verband wordt gebracht met een verhoogd risico op tal van oogaandoeningen en visuele beperkingen in het latere leven***.

Dankzij Essilor® Stellest™ brillenglazen is het nu mogelijk om de progressie van bijziendheid onder controle te houden. Hoe eerder de progressie van myopie bij uw kind onder controle is, hoe minder impact het op de lange termijn zal hebben.
Corrigeer niet alleen myopie, kies ervoor om het te controleren.

 

Glazen om myopie te controleren

Wij geloven dat het gezichtsvermogen van kinderen essentieel is. Daarom werken we al jaren aan een innovatieve technologie tegen de progressie van myopie.

➔ Een opticien vinden
jongen die naar school gaat

 

MET STELLEST™ BRILLENGLAZEN KUNNEN ZIJ GROEIEN, NIET HUN MYOPIE

Laat myopie niet langer de ontwikkeling van onze kinderen in gevaar brengen. Stellest™ brillenglazen zijn ontworpen met twee ingenieus complementaire onderdelen die samen een krachtig effect hebben.

 

MYOPIE CORRECTIE

De enkelvoudige zone focust de lichtstralen op het netvlies wat zorgt voor scherp en helder zicht. Het brillenglasontwerp garandeert een grote correctiezone met een goede gezichtsscherpte en veel comfort.

image representing myopia correction
 
MYOPIE CONTROLE

De H.A.L.T.-technologie****, een unieke constellatie van 1021 onzichtbare***** lensjes creëren een volume aan vertragingssignalen vóór het netvlies die de groei van het oog controleren. Dit volume aan signalen helpt om de groei van het oog te vertragen en daarmee ook de progressie van myopie.

afbeelding myopie controle
 

KLINISCH BEWEZEN

MET HET STELLEST™ BRILLENGLAS, MAAKT U DE JUISTE KEUZE. EEN ZEER GEAVANCEERD TWEEJARIG KLINISCH ONDERZOEK LIET STERK BEWIJS ZIEN VOOR DE WERKZAAMHEID VAN STELLEST BRILLENGLAZEN.
 
Stellest_Grafiek

Essilor® Stellest™ brillenglazen vertragen progressie van myopie met gemiddeld 55% (0,80 D) bij alle proefpersonen*. Elke dag ≥12u/per dag Stellest™ brillenglazen dragen*, verhoogt de werkzaamheid tot 67% (0,99D). Stellest™-glazen corrigeren bijziendheid en vertragen de progressie ervan. Een dubbele actie op dagelijkse basis en een bewezen voordeel op lange termijn.

Het klinische onderzoek toont aan dat 2 op de 3 kinderen die Stellest™-glazen droegen, na het eerste jaar een stabiele behoefte hadden aan oogcorrectie (3). Bovendien was de ooggroei van 9 van de 10 kinderen die Stellest™-glazen droegen, vergelijkbaar of langzamer dan bij niet-bijziende kinderen.

 

Stellest™ Feiten

 

Wetenschappelijke artikelen

Nieuw sluitend bewijs over de doeltreffenheid van Essilor Stellest lenzen.
 

De resultaten van een nieuw gepubliceerd artikel bevestigen dat Essilor Stellest lenzen de voortgang van myopie bij kinderen helpt te vertragen. Meer weten over myopie en Stellest? Lees hier meer.

*In vergelijking met enkelvoudige brillenglazen, wanneer ze elke dag ten minste 12 uur per dag worden gedragen. Twee jaar durende, prospectieve, gecontroleerde, gerandomiseerd, dubbel gemaskeerde klinische proef, resultaten van 54 bijziende kinderen die Stellest™ brillenglazen droegen vergeleken met 50 bijziende kinderen die enkelvoudige brillenglazen droegen. Resultaten met betrekking tot werkzaamheid gebaseerd op 32 kinderen die verklaarden Stellest™ brillenglazen elke dag, ten minste 12 uur per dag gedragen te hebben. Bao J. et al. (2021). Myopia control with spectacle lenses with aspherical lenslets: a 2-year randomized clinical trial. Invest. Ophthalmol. Vis. Sci.; 62(8):2888. **Eyeglasses for Global Development: Bridging the Visual Divide, The World Economic Forum, Social Entrepreneurs, EYElliance; Juin 2016. ***IMI – Defining and Classifying Myopia: A Proposed Set of Standards for Clinical and Epidemiologic Studies. Invest Ophthalmol Vis Sci, 60 (3), M20-M30. ****Highly Aspherical Lenslet Target.*****Esthetische afwerking. ******Twee jaar durende, prospectieve, gecontroleerde, gerandomiseerd, dubbel gemaskeerde klinische proef, resultaten van 54 bijziende kinderen die Stellest™ brillenglazen droegen vergeleken met 50 bijziende kinderen die enkelvoudige brillenglazen droegen. Resultaten gebaseerd op 32 kinderen die verklaarden Stellest™ brillenglazen elke dag, ten minste 12 uur per dag gedragen te hebben. Ooggroei van niet-bijziende kinderen gebaseerd op 700 datapunten van schoolgaande kinderen die zijn opgenomen in de Wenzhou Medical University-Essilor Progression and Onset of Myopia (WEPrOM) prospectieve cohort studie. stabiele behoefte aan oogcorrectie gedefinieerd als een verandering in een sferische equivalent sterkte (SER) van beide ogen strikt lager is dan 0.50D.

Ontdek de Essilor® Stellest™ brillenglazen voor uw kind

Maak een afspraak bij een Essilor Expert