Transitions

Dankzij de Transitions Light Intelligent-technologie, passen uw glazen zich automatisch aan veranderende lichtomstandigheden aan en helpen ze u te beschermen tegen schadelijk blauw licht, zowel binnen als buiten. Als reactie op het licht om u heen, veranderen de glazen op intelligente wijze van helder naar donker, wanneer u naar buiten gaat, en terug naar helder wanneer u weer naar binnen gaat. Daarnaast helpt de technologie ook uw ogen te beschermen tegen UV-stralen, zowel binnen als buiten.

Transitions Signature

Transitions Signature is de ideale keuze als u uw dag gewoonlijk zowel binnen als buiten doorbrengt, en uzelf wilt beschermen tegen variërende lichtomstandigheden. Beschikbaar in 7 kleuren, om uw eigen stijl te benadrukken.

TRANSITIONS STYLE COLORS

Trendy meekleurende glazen voor een opvallende stijl. Transitions Style Colors-technologie past zich aan de lichtintensiteit aan om schittering te verminderen. Beschikbaar in 4 verschillende kleuren om uw look compleet te maken.

Transitions XTRActive

De beste oplossing voor extra bescherming, zelfs in de auto. Met Transitions XTRActive beschermt uw briloplossing uw ogen tegen extreem licht, zowel buiten als binnen.