Bescherm uw ogen

Xperio Polarised

Met Xperio Polarised wordt uw briloplossing getransformeerd tot een moderne en technisch hoogwaardige zonnebril. De oplossing elimineert een zware, verblindende schittering van reflecterende oppervlakken - perfect tijdens autorijden en sporten.

Voordelen

Comfortabel zicht

Elimineert verblindende reflecterende schittering

Veiliger zicht

De polarisatietechnologie verbetert de reactietijd om betere anticipatie te ondersteunen tijdens het rijden

Getrouwe kleurwaarneming

De gevoeligheid van kleurcontrasten is met 75% verbeterd

EEN KLEURRIJK VERSCHIL

Wanneer u Xperio Polarised combineert met uw corrigerend glas, zal uw zonnebril er niet alleen geweldig uitzien, uw zicht wordt ook nog eens beschermd. Tegelijkertijd elimineert de Xperio Polarised-technologie zware en verblindende schitteringen van licht, terwijl de kleuren  waarheidsgetrouw tot expressie kunnen komen. Dit wordt bereikt door de kleurwaarneming te verbeteren en te voorkomen dat verblindend licht een weg kan vinden door uw glazen.

 

SCHITTERING VAN LICHT WORDT GEËLIMINEERD

Lichtgolven verplaatsen zich in vele richtingen. Wanneer lichtgolven reflecteren vanaf horizontale oppervlakken, zoals wegen, water of ijs, worden deze vaak horizontaal geconcentreerd. Wij kennen dit als een zichtbare schittering, die bijzonder onaangenaam kan zijn voor uw ogen. Briloplossingen gecombineerd met Xperio Polarised-technologie zorgen ervoor dat alleen verticaal licht door het glas kan doordringen en blokkeren daarmee die vervelende schittering.

Essilor-glas met Xperio Polarised aan het interageren met licht.

 

IDEAAL TIJDENS HET AUTORIJDEN

Autorijden is voor de meesten van ons een essentiële wijze van vervoer. Xperio Polarised-glazen verbeteren de condities van het autorijden doordat deze de schittering elimineren die wordt geproduceerd door reflecties op een nat wegdek, dashboards en andere auto’s.

Man die Essilor-glazen met Xperio Polarised draagt auto

 

Efficiënt tijdens water- en wintersporten

Met Xperio Polarised kan uw briloplossing uw visuele ervaring verbeteren Terwijl u aan water- of wintersport doet. Reflecterende schittering van de zon op oppervlakken zoals water, sneeuw en ijs, wordt gereduceerd.

Vrouw die Essilor-glazen met Xperio Polarised draagt bij de zee

 

DE BESTE UV-BESCHERMING IN DE ZON

Binnen ons assortiment glastechnologieën, biedt de Xperio Polarised-technologie het hoogste niveau van UV-bescherming. Dit maakt de Xperio Polarised-technologie perfect voor iedereen met gevoelige ogen of voor oudere mensen die een oculaire ingreep hebben ondergaan.

Vrouw die Essilor-glazen met Xperio Polarised buiten draagt tijdens het hardlopen

 

Haal Xperio Polarised als onderdeel van uw briloplossing bij een partner-opticien.

EEN OPTICIEN VINDEN

breng uw Crizal-behandeling aan op een corrigerend brillenglas en bescherm tegelijkertijd uw ogen

Corrigeer uw zicht

Eyezen - Voor minder vermoeide ogen

Corrigerend unifocaal glas. Helpt bij het verlichten van vermoeide ogen na langdurig beeldschermgebruik - geniet van uw digitale leven, uw ogen zullen niet vermoeid raken.

Kom meer te weten

Bescherm uw ogen

Corrigerende zonneglazen

Zonnebrillen beschermen uw ogen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en compatibel met Xperio- en E-mirror-technologie.

Kom meer te weten