Essilor Experts, de vakopticien bij u in de buurt

Een betrouwbare keuze voor uw zicht.

Het Essilor Experts partnerprogramma: een betrouwbare keuze voor uw zicht
Essilor Experts, de vakopticien bij u in de buurt

KIES DE JUISTE OPTICIEN

Het vinden van de juiste brillenglazen is niet gemakkelijk. U gaat niet alleen opzoek naar een montuur die goed bij u past, maar uw nieuwe brillenglazen moeten ook precies aansluiten op uw persoonlijke behoeften. Om dit te doen, is het van essentieel belang om de juiste opticien te vinden die u hierbij kan helpen.

Om deze reden hebben we het Essilor Experts label gecreëerd. De Essilor Experts opticiens stellen u én uw oogzorg als hun prioriteit. Ze begrijpen uw behoeften perfect en bevelen u aan de hand van deze behoeften gepersonaliseerde brillenglazen aan. Lees op deze pagina meer over het Essilor Experts label en vertrouw op uw vakopticien bij u in de buurt.

Belofte van Essilor Experts

  • Een bewezen expertise: Essilor Experts ontwikkelen hun teams voortdurend om voorop te blijven lopen op het gebied van klinische zorg, technologie en innovatie.
  • Een positieve ervaring: Dankzij de nieuwste apparatuur en tools, zorgen Essilor Experts voor een positieve ervaring. 
  • Innovatieve producten: Essilor Experts oogzorgprofessionals raden u Essilor brillenglazen aan; de nieuwste glastechnologieën om uw zicht te corrigeren en uw ogen te beschermen.
Essilor Experts Logo
Essilor Experts Logo

Wat zijn de voordelen voor u?

  • Brillenglazen net zo uniek als u: Essilor Experts voeren een reeks nauwkeurige metingen uit om uw brillenglazen te personaliseren voor maximale zichtprestaties.
  • Vertrouwen op de lange termijn: Essilor Experts professionals ondersteunen u met het hoogste niveau van nazorg. 
  • Een flexibel en veilig proces: Essilor Experts passen zich aan u aan, in de manier waarop u afspraken kunt maken en contact met hen kunt houden, terwijl uw veiligheid wordt gewaarborgd.
Essilor Experts ECPs nazorg services voor uw Essilor brillenglazen
Essilor Experts ECPs nazorg services voor uw Essilor brillenglazen

Hoe herkent u een Essilor Expert opticien?

  1. De oogzorgprofessionals van Essilor Experts zijn gemakkelijk te herkennen dankzij een Essilor Expert label in hun etalage en hun gebruik van het Essilor Experts logo.
  2. Het belangrijkste is dat Essilor Experts zich onderscheiden door hun expertise, de gepersonaliseerde producten die ze aanbevelen en de ervaring die ze leveren.
Hoe herkent u Essilor Experts opticiens?
Hoe herkent u Essilor Experts opticiens?

VIND EEN ESSILOR EXPERT VAKOPTCIEN BIJ U IN DE BUURT