Essilor-glazen

Corrigeer uw zicht

Unifocale glazen, progressieve glazen,… Kies de beste brillenglazen die aan al uw noden beantwoorden.

Bescherm uw ogen

UV-licht, blauwviolet licht,… Ontdek de beste oplossing om uw ogen te beschermen tegen schadelijk licht.

Optimaliseer de helderheid

Tegen reflecties, vuil,… Kies de beste behandeling, zodat uw brillenglazen perfect helder en comfortabel blijven

Corrigeer uw zicht

Een oplossing voor uw glazen bestaat uit drie onderdelen. Begin door een corrigerend glasmodel te kiezen dat overeenstemt met uw voorschrift. Dit voorschrift verkreeg u bij een oogarts na een grondig oogonderzoek. U kunt uw zicht corrigeren met een unifocaal (Eyezen™) of een progressief model (Varilux®).

Varilux

Varilux is een multifocaal corrigerend glasmodel. Dit houdt in dat u, in tegenstelling tot glazen met unifocaal zicht, op comfortabele wijze van dichtbij kunt zien, van veraf en alles daar tussenin. Voor dragers in de leeftijd 45+.

Eyezen

Corrigerend unifocaal glas. Helpt bij het verlichten van vermoeide ogen na langdurig beeldschermgebruik - geniet van uw digitale leven, uw ogen zullen niet vermoeid raken.

Bescherm de gezondheid van uw ogen

Ga verder dan alleen een correctie en configureer uw glazen om de gezondheid van uw ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en blauw licht.

Eye Protect System

Door de toepassing van het Eye Protect System, helpt de briloplossing bij de dagelijkse bescherming van uw ogen tegen schadelijk blauw licht en UV-licht.

Transitions

Combineer Transitions Light Intelligent-technologie voor een beter zicht met minder inspanning. Door de hoeveelheid licht te optimaliseren die uw ogen ontvangen, helpt de Transitions Light Intelligent-technologie bij het verminderen van schittering, oogvermoeidheid en druk

Essilor Sun

Met onze zonoplossingen bieden uw glazen de beste bescherming tegen UV wanneer u buiten bent. Beschikbaar in een breed scala aan kleurige tinten, gepolariseerde en spiegeltechnologieën.

Verbeter de helderheid van uw zicht

Ga verder dan enkel een correctie en een bescherming en kies voor een schild tegen vlekken, krassen en reflecties voor een volmaakte helderheid. Bekijk de wereld als een perfecte afbeelding.

Crizal

Combineer Crizal om uw totale briloplossing te verbeteren. Een behandeling die scherp zicht verbetert en uw glazen beschermt tegen de vijanden van duidelijk zicht.