Ontdek al onze nieuwigheden, aanbiedingen, productlanceringen en laatste innovaties en de trends in de optische sector! Dit is dé rubriek om niet uit het oog te verliezen!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

GRATIS REIS- EN TEVREDENHEIDS- GARANTIE*

Ga langs bij één van onze Essilor Experts voor een oogmeting en kies voor Varilux® brillenglazen. Voor een veelzijdige en persoonlijke kijkoplossing. 
Vele anderen zijn u al voor gegaan. Ontdek hun ervaring met onze multifocale Varilux®-brillenglazen.

 ➔ Verder lezen

CRIZAL® SUN XPROTECT, DE REVOLUTIE OP GEBIED VAN ZONNEGLAZEN

Studies tonen aan dat 87% van de brildragers hun zonnebril niet goed opbergt en dat 50% ontevreden is over de krasbestendigheid. Deze observatie zette ons R&D-afdeling ertoe aan om de Crizal®Sun XProtect-behandeling te creëren.

 ➔ Meer  weten over Crizal®Sun XProtect.                                                                                                                                                   
Man met Crizal® Sun XProtect zonneglazen

AVA™, HOOGNAUWKEURIGE BRILLENGLAZEN

Dankzij AVA™, een unieke innovatie in de wereld van de optiek, kan jouw zichtcorrectie nu gemeten worden met de hoogste precisie, tot 0,01 dioptrie, in plaats van de vorige norm van 0,25 dioptrie. Ontdek AVA™-brillenglazen, geproduceerd volgens jouw exacte voorschrift, en niet volgens een voorschrift afgerond op een kwart dioptrie.

➔ Meer over AVA
blauw oog - Dioptrie t.e.m 0,01

AANBOD VOOR PRESBYOPEN

Momenteel genieten alle presbyopen van een speciale promotie bij de partner-opticiens van Essilor. Ontdek de promo in het artikel. Maar allereerst, wat is dat juist presbyopie? Hoe weet je of je presbyoop bent?

 ➔ Lees het artikel om het te weten.