Alles over zicht

Wil u graag meer te weten te komen over het zicht? Ontdek de werking van uw ogen en uw bril.

Alles over zicht

IS ZICHT ERFELIJK?

Uw genen zijn mogelijk de sleuteltot de gezondheid van uw ogen.Sommige mensen worden geborenmet een erfelijke oogaandoening,terwijl anderen dit op latere leeftijd ontwikkelen.

Alles over zicht

IS HET NUTTIG OM MEERDERE BRILLEN TE BEZITTEN?

IS HET NUTTIG OM MEERDERE BRILLEN TE BEZITTEN? Absoluut! Onze moderne levensstijl stelt hoge eisen aan onze ogen. Met constante blootstelling aan digitale schermen en de behoefte aan een scherp zicht tijdens bepaalde activiteiten (zoals autorijden, sporten, creatieve kunsten, etc.), is het hebben van meerdere brillen geen overbodige luxe! We zijn bereid onze voeten het comfort van verschillende schoenen te bieden voor elke situatie. Ook onze ogen moeten zich aanpassen aan de omstandigheden en moeten voor elke activiteit worden bijgestaan ​​door een specifieke uitrusting !

Alles over zicht 2 min. leestijd

Mythes en werkelijkheid over blauw licht

Veel mensen maken zich zorgen over de impact van blauw licht op onze gezondheid, en in het bijzonder op onze slaapgewoonten. Een algemeen aangenomen idee is dat blauw licht alleen door beeldschermen wordt uitgestraald, wat ons zorgen baart in een tijd waarin we sterk afhankelijk zijn van digitale apparaten.