Alles over zicht

IS HET NUTTIG OM MEERDERE BRILLEN TE BEZITTEN?

Delen op

IS HET NUTTIG OM MEERDERE BRILLEN TE BEZITTEN? Absoluut! Onze moderne levensstijl stelt hoge eisen aan onze ogen. Met constante blootstelling aan digitale schermen en de behoefte aan een scherp zicht tijdens bepaalde activiteiten (zoals autorijden, sporten, creatieve kunsten, etc.), is het hebben van meerdere brillen geen overbodige luxe! We zijn bereid onze voeten het comfort van verschillende schoenen te bieden voor elke situatie. Ook onze ogen moeten zich aanpassen aan de omstandigheden en moeten voor elke activiteit worden bijgestaan ​​door een specifieke uitrusting !

6 GOEDE REDENEN OM MEERDERE BRILLEN TE HEBBEN:

1. ANTI-DAMP BRILLENGLAZEN, EEN MUST-HAVE

Een anti-damp bril? Het is essentieel in veel situaties: koken, sporten, openbaar vervoer, wanneer je een beroep uitoefent waarbij een masker gedragen moet worden, ... Of gewoonweg als je het beu bent dat je brillenglazen elke ochtend aandampen bij het drinken van je koffie !
Dankzij het speciale doekje van de Optifog-oplossing, behoud je een helder zicht onder alle omstandigheden. Met deze anti-damp glazen ben je eveneens  beschermd tegen UV-stralen, reflecties, krassen en stof.

ANTI-DAMP BRILLENGLAZEN essilor

BESCHERM JE OOGGEZONDHEID MET EEN ZONNEBRIL

We hoeven niet langer uit te leggen hoe belangrijk het is ons tegen schadelijke uv-straling te beschermen. Natuurlijk licht is essentieel voor onze dagelijkse gezondheid en welzijn. Maar zonder bescherming kan zonlicht ongewenste effecten op de ogen veroorzaken, zoals cataract, keratitis, LMD… Het is essentieel om onze ogen te beschermen, zelfs bij bewolkt weer, wanneer de zon minder agressief is. We weten dat we onze huid tegen de zon moeten beschermen, maar we hebben de neiging dit te vergeten wanneer het op onze ogen aankomt.

Door het dragen van een zonnebril bescherm je niet alleen je ogen,  je straal je een eigen stijl uit !

Klik hier voor meer informatie over zonneglazen.

Bescherm uw ogen tegen de zon Essilor-zonneglazen

3. In naam van de mode

Een bril is zonder twijfel een modeaccessoire. De tijd dat een bril als "niet cool" werd beschouwd, is definitief voorbij! Om je stijl uit te drukken wissel je tussen vormen en kleuren voor een look die af is! 
Je kunt niet kiezen tussen twee modellen, kies niet, ga voor beide! Ontdek hier onze Transitions Signature GEN 8-reeks voor een kleurrijke look die mode en comfort combineert.

Hippe bril Essilor Transitions-glazen

4. Jouw verschillende activiteiten

Over het algemeen kiezen we onze kleding, onze schoenen, m.a.w. onze uitrusting, volgens de activiteiten van de dag. We zullen niet op dezelfde manier zijn uitgerust om te sporten als om een boswandeling te maken of om thuis een film te kijken. Ook de bril die we dragen moet aangepast zijn aan deze verschillende behoeften! Elke bril heeft zijn eigen kenmerken, passend bij de levensstijl van de drager: van mensen die veel achter het stuur zitten, tot mensen die regelmatig worden blootgesteld aan beeldschermen, of diegenen die constant buiten zijn.

Jouw verschillende activiteiten die een Essilor bril vereisen

5. Ongelukken kunnen gebeuren

Niets is lastiger voor een brildrager dan zich in een situatie te bevinden waar hij zijn bril niet te pakken krijgt. Voorkom dit probleem door constant een 2e paar bij de hand te hebben!

Vervang je kapotte bril

6. Comfort boven alles

Wie heeft zich nooit geërgerd aan het continu afwisselen tussen zonnebril en normale bril tijdens de zomermaanden? In de auto of tijdens het shoppen is het nog vervelender doordat je constant van binnen naar buiten stapt en omgekeerd.
Een oplossing ? De Transitions-glazen ! IZe worden automatisch donkerder of lichter naarmate het licht verandert, zodat je ze elke dag kunt dragen, binnen of buiten. De kers op de taart? Je kan kiezen uit 7 glaskleuren en ze beschermen je tegen UV-straling en schadelijk licht van schermen!

Ultimate Vision Experience

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ZIE MEER. DEEL MEER. IN ALLE OMSTANDIGHEDEN. 

KIES UW VARILUX

Uw dag vraagt om meer dan één bril. Overdag van bril veranderen komt u ten goede want zo geniet u van optimaal comfort tijdens elke activiteit :

HET ALLEDAAGSE

VARILUX X series

U leeft een goedgevuld leven en u doet continu verschillende dingen tegelijkertijd. Varilux X series maakt ongeëvenaard zicht op armlengte mogelijk en vermindert hoofdbewegingen.

VARILUX E-SERIES

U heeft dagelijks een extreem nauwkeurig zicht nodig: kies voor Varilux e-series, het Varilux-glas dat een snelle aanpassing garandeert.

VARILUX PHYSIO

Gedurende de dag varieert uw kijkafstand continu tussen veraf en dichtbij. Met Varilux Physio geniet u van zachte overgangen tussen de verschillende kijkafstanden en dat leidt tot een betere lichaamshouding en meer leescomfort.

VARILUX COMFORT

U bent op zoek naar een scherp zicht. U ervaart betere contrasten voor een comfortabeler zicht in alle omstandigheden.

Varilux X series progressive glazen

HET RIJDEN

Varilux RoadPilot

Wordt u gehinderd door reflecties wanneer u 's nachts rijdt? Wilt u zich veiliger voelen op de weg? Ga voor een brillenglas met een breed gezichtsveld om verrassingen op de weg te voorkomen.

Varilux RoadPilot

ONLINE ACTIVITEIT

Varilux Digitime

Net zoals op dit ogenblik,, spendeert u dagelijks veel tijd voor beeldschermen: computer op het werk, tablet voor vrije tijd, smartphone voor het dagelijks leven. Met Varilux Digitime hebben kleine lettertjes geen geheimen meer voor u! U geniet van extra comfort tijdens al uw activiteiten die een goed nabijzicht vragen.

Vader en zoon gebruiken een smartphone met Varilux Digitime

WANDELING IN DE ZON

Zonneglazen op sterkte

Bent u het ook beu om steeds uw opklapbare glazen te moeten zoeken op de bodem van uw handtas of een oncomfortabele opzetbril te dragen? Ga voor een zonnebril aangepast aan uw zicht! Combineer esthetiek, comfort en bescherming tijdens uw wandelingen in de zon.

Man die zeilt met Essilor Sun Mirrors

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

KIES JOUW ZONNEGLAZEN

 

Een glasoplossing van Essilor verkrijgen voor een uitzonderlijke prijs bij een partner-opticien

Vind een opticien

** Demandez les conditions en magasin.