Varilux Center

EEN EXPERT VOOR UW GLAZEN

 

 

Wat uw visuele afwijking ook mag zijn, bij een Varilux Center zit u goed. Want daar convergeert de expertise van zowel Essilor - als uitvinder van het progressief glas en onbetwist marktleider op het vlak van corrigerende glazen - van haar 450 onderzoekers die steeds meer technologische ontwikkelingen nastreven en last but not least, van een netwerk van opticiens die zich engageren tot prestaties op hetzelfde hoogstaand niveau. Uw ogen verdienen niet minder dan zulk top-trio.

Essilor Laboratorium expertisecentrum voor brillenglazen

Het Varilux Center is een plaats waar het accent ligt op de vakkundigheid van de opticien en diens ervaring met persoonlijke analyse, advies en montage gekoppeld aan Varilux brillenglazen. De nadruk wordt gelegd op het belang en de specificiteit van de glazen alsook de technische aspecten van het beroep van de opticien. 

Wie Varilux brillenglazen aanschaft bij een Varilux Center, kan rekenen op een gepersonaliseerde aanpak, een grondige analyse van zijn of haar behoeften en geniet daarbovenop ook van een breed servicepakket.

 

Varilux garanties de 9 proef

De 9 proef

ADVIES VAN EEN EXPERT

Uw opticien volgt op regelmatige basis gespecialiseerde bijscholingen met als onderwerp de laatste innovaties en technologieën van Varilux®. Hij is de aangewezen persoon om u met een visuele analyse en een gepersonaliseerde aanbeveling te adviseren bij het aanschaffen van een nieuwe Varilux®-bril.

ECHTHEIDSGARANTIE

"U ontvangt uw Varilux® Echtheidscertificaat samen met uw bril. Bovendien zijn de progressieve Varilux® brillenglazen zeer discreet met de laser gegraveerd, uw garantie voor kwaliteit en echtheid."

TEVREDENHEIDSGARANTIE

Als u na een aanpassingsperiode van 30 dagen niet tevreden bent over uw Varilux® brillenglazen, dan zullen wij, in samenspraak met uw opticien, deze vervangen door andere brillenglazen van Essilor.

BREUKGARANTIE

Uw Varilux® brillenglazen zijn éénmalig gedekt door een Breukgarantie, die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gebroken glazen. De garantie is echter niet van toepassing op eventuele krasjes of splinters op de omtrek en /of het oppervlak van de glazen en zal enkel worden toegekend tegen teruggave van de gebroken glazen. Om deze garantie te kunnen genieten is een half jaarlijks onderhoud van uw bril vereist. Deze volkomen gratis onderhoudsbeurten worden door uw Varilux® Center ter bevestiging genoteerd op uw lidkaart.

DIEFSTALGARANTIE

Uw Varilux®-glazen zijn éénmalig gedekt door een Diefstalgarantie die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie wordt slechts toegekend op vertoon van het proces-verbaal van de politie, en geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gestolen glazen.

VARILUX® TRAVEL ASSISTANCE

Opdat u uw vakantie niet zou moeten onderbreken omwille van uw bril, verbindt uw Varilux® Center zich ertoe om u, ongeacht waar u in de Europese Unie verblijft, een pechverhelpingskit te sturen met één leesbril en één bril om ver te zien. U ontvangt deze kit gegarandeerd binnen de kortst mogelijke termijn. Deze dienst is beperkt tot 1 enkele tussenkomst binnen de 36 maanden vanaf de aankoopdatum. U vindt het telefoonnummer van Varilux® Europe Travel Assistance op uw lidkaart.

GRATIS ONDERHOUD

Op vertoon van uw lidkaart kunt u uw glazen gratis laten onderhouden bij uw Varilux® Center (bijstellen, aanschroeven, reiniging door ionisatie en vervanging van de neuspads).

CONTROLE-ONDERZOEK

Tijdens het laatste garantieonderhoud zal de opticien van uw Varilux® Center een gratis controleonderzoek verrichten waaruit zal blijken of het nuttig is uw oogarts te raadplegen voor een grondiger oogonderzoek en een nieuw voorschrift.

ONMIDDELLIJKE HERSTELLING

Bij dringende herstellingen (verlies van een schroef of bijstelling) zal het netwerk van Varilux® Centers alles in het werk stellen om u te helpen.

Opticien zijn is een beroep, maar Varilux Center opticien zijn is de keuze van diegenen die meer willen doen dan enkel brillen verkopen en ze zijn overal in belgië te vinden.

U kiest niet zomaar de eerste de beste tandarts of kapper. Waarom zou u dat dan doen wanneer het om uw opticien gaat? Varilux Center opticiens onderscheiden zich door hun engagement om een optimale oplossing te vinden voor al uw zichtproblemen.

Opticien Varilux center en klant

 

VOOR UW VARILUX CENTER OPTICIEN
ZIJN UW OGEN GOUD WAARD

In 2019 vierden we de 60ste verjaardag van het progressief brillenglas: een belangrijke uitvinding die een ware revolutie betekende voor presbyopen, aan wiens ogen ze een tweede jeugd schonk.

Logo verjaardag Varilux 60 JAAR

ER IS ALTIJD EEN VARILUX CENTER IN UW BUURT !

Vind een opticien Varilux Center bij mij

96 Opticiens

Varilux Center

Varilux voor uw ogen, een expert voor uw glazen.

See all

WANNEER HEB JE VOOR HET LAATST JE ZICHT LATEN NAKIJKEN?

Al wat je moet weten over het zicht in dit magazine !