Vind een brillenwinkel in jouw buurt !

Vind hieronder de dichtstbijzijnde brillenwinkel. Maak een afspraak met de opticien van jouw keuze om een oogtest in te plannen en persoonlijk advies te krijgen. Onze zicht-experten helpen je de oplossing vinden die past bij jouw visuele behoeften.

289 Opticiens

Essilor® Stellest™ Brillenglazen

Zoek een opticien in uw buurt die de beste oplossing voor de behoeften van uw kind kan aanbevelen, of het nu gaat om enkelvoudige brillenglazen of glazen die de progressie van myopie controleren.

Alles zien

Jouw Essilor Experts - Ambassador opticien

219 Opticiens

Essilor Experts

Met de vermelding "Essilor Experts" kan je er zeker van zijn dat je geniet van de kwaliteit van Essilor-glazen en de expertise van een oogzorgprofessional: het winnende duo voor optimaal zicht.

Alles zien

Jouw AVA™ opticien

Ontdek AVA™ brillenglazen. De eerste glazen geproduceerd volgens jouw exacte correctie, tot op een honderdste dioptrie, en niet afgerond op 0.25 dioptrie.

57 Opticiens

AVA™ - Hoognauwkeurige brillenglazen

Dankzij een unieke innovatie in de wereld van de optiek kunnen deze opticiens vanaf nu jouw zichtcorrectie bepalen met een nauwkeurigheid tot 0.01D, in plaats van de vorige norm van 0.25D. Dankzij de AVA™-revolutie kunnen we jouw glazen produceren met de exacte sterkte die door je opticien werd opgemeten. Geniet van AVA™-brillenglazen, geproduceerd volgens jouw exacte voorschrift, en niet volgens een voorschrift afgerond tot op een kwart dioptrie.

Alles zien

Essilor, de partner van zelfstandige opticiens in België

Als wereldleider in brillenglazen, biedt Essilor oplossingen aan om je zicht te corrigeren en te beschermen. Of je nu myoop, hypermetroop, presbyoop of zelfs astigmatisch bent, zal je een bril vinden die aan je behoeften is aangepast, dankzij onze topmerken Varilux en Eyezen. Zelfs zonder correctie kunnen specifieke glazen comfort bieden, of het nu is om visuele vermoeidheid tegen te gaan of om je ogen te beschermen tegen overdadige schadelijke zonnestralen en stralen afkomstig van beeldschermen. Geniet van onze knowhow op het gebied van kwalitatief glasdesign, geproduceerd in de Benelux en Europa, gecombineerd met de lokale expertise van je zelfstandige opticien.

Zie alle opticiens in België