Je Varilux Center bij jouw in de buurt

Met de vermelding "Varilux Center" kan je er zeker van zijn dat je geniet van de kwaliteit van Essilor-glazen en de expertise van een oogzorgprofessional: het winnende duo voor optimaal zicht.

96 Opticiens

Varilux Center

Varilux voor uw ogen, een expert voor uw glazen.

See all

Vind een brillenwinkel in jouw buurt !

Vind hieronder de dichtstbijzijnde brillenwinkel. Maak een afspraak met de opticien van jouw keuze om een oogtest in te plannen en persoonlijk advies te krijgen. Onze zicht-experten helpen je de oplossing vinden die past bij jouw visuele behoeften.

Ontdek de brillenwinkels in jouw stad

Zoek een zelfstandige opticien, partner van Essilor België.

Opticiens in Bruxelles

6 Opticiens

Opticiens in Antwerpen

2 Opticiens

Opticiens in Gent

2 Opticiens

Opticiens in Brugge

1 Opticiens

Opticiens in Hasselt

3 Opticiens

Essilor, de partner van zelfstandige opticiens in België

Als wereldleider in brillenglazen, biedt Essilor oplossingen aan om je zicht te corrigeren en te beschermen. Of je nu myoop, hypermetroop, presbyoop of zelfs astigmatisch bent, zal je een bril vinden die aan je behoeften is aangepast, dankzij onze topmerken Varilux en Eyezen. Zelfs zonder correctie kunnen specifieke glazen comfort bieden, of het nu is om visuele vermoeidheid tegen te gaan of om je ogen te beschermen tegen overdadige schadelijke zonnestralen en stralen afkomstig van beeldschermen. Geniet van onze knowhow op het gebied van kwalitatief glasdesign, geproduceerd in de Benelux en Europa, gecombineerd met de lokale expertise van je zelfstandige opticien.

Zie alle opticiens in België