Zie meer. Doe meer.

Begrijpen dat de juiste zichtoplossing het volledige potentieel van uw leven tot bloei kan laten komen, heeft ons de wereldwijde marktleider gemaakt.

 

Wij gaan elke dag gestaag door met het verleggen van grenzen
om te voldoen aan en te anticiperen op uw behoeften met betrekking tot zicht

Wij stellen innovatieve op maat gemaakte zichtoplossingen voor, omdat goed zien essentieel is voor een goed leven.

De oorsprong van Essilor

De oorsprong van Essilor

Goed zien is essentieel voor het welzijn en een goede dagelijkse levenskwaliteit. Goed zicht zorgt voor kennisverwerving, toegang tot werk en sociale integratie in de eigen omgeving. Daarom mobiliseren alle teams van de Essilor Groep over de hele wereld, zich rond onze missie: het zicht verbeteren voor een beter leven.

Meer informatie

Innovatie

Innovatie

Elk glas dat we maken is een combinatie van meerdere elkaar aanvullende technologieën die uw zicht corrigeren, uw ogen beschermen tegen licht en de helderheid verhogen.

Meer informatie

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Onze menselijke en milieudoelstellingen

Meer informatie

Onze missie

Onze missie

Improving lives by improving sight

Meer informatie

 

HET REALISEREN VAN ONZE MISSIE

Onze ogen zijn net zo verschillend als onze vingerafdrukken. Ook onze levensstijlen zijn verschillend. Daarom maken wij, bij Essilor, levensverbeterende zichtoplossingen, aangepast aan uw behoeften. Ons uniek innovatieproces waarin de mens centraal staat: Live Optics™, gecombineerd met ons hoogwaardig en deskundig vakmanschap en de samenwerking met de meest gerenommeerde professionals op het gebied van oogverzorging, stellen ons in staat de beste ervaring en dienstverlening te bieden die veel verder gaat dan alleen brillenglazen.

De 7,7 miljard mensen op aarde, waaronder ook u, zouden hun zicht moeten kunnen beschermen, verzorgen en corrigeren. Helaas geniet niet iedereen van deze mogelijkheid en heeft niet iedereen dezelfde toegang tot ooggezondheidszorg. Daarom zorgen we elke dag opnieuw voor oplossingen om deze ongelijkheden te verminderen. Ontdek het hier.

Het testen van glazen - Innovatie is het hart van alles wat we bij Essilor doen

Duurzaamheid

Wij geloven in een eerlijke en duurzame toekomst - waar elk individu toegang heeft tot elementaire oogzorg en een goed zicht. Het is onze ambitie om slecht zien, in één generatie tijd, volledig uit de wereld te helpen.

Sinds 2013, focust Essilor zich op de 2.5 miljard mensen die nog steeds geen visuele correctie konden genieten door gebrek aan kennis of toegang tot oogzorgdiensten- en oplossingen.

Onze doelstellingen voor duurzame ontwikkeling gaan verder dan het nadenken en uitwerken van programma's: we optimaliseren voortdurend onze ecologische voetafdruk en gaan de dialoog aan met onze partners om ethische commerciële overeenkomsten te handhaven. 

Ontdekken

Duurzaamheid Essilor

Een pionier vanaf het begin

Met meer dan 165 jaar ervaring in de optieksector, is Essilor in 1972 ontstaan uit een fusie tussen de twee Franse ondernemingen Essel en Silor. De uitvinding van de progressieve Varilux-glazen hebben we te danken aan de eerste onderneming en de ontwikkeling van het onbreekbaar organisch Orma-glas aan de tweede. Door de combinatie van de expertise van deze twee fabrikanten, ziet Essilor - één van de flagships van de optische industrie - het levenslicht. 

Ontdek de oorsprong van dit innovatieve bedrijf.

Ervaring in optiek onderzoek en ontwikkeling

ECHTE INNOVATIE DIE U KUNT ZIEN, DOOR U GOEDGEKEURD

Essilor ontwikkelde LiveOpticsTM: een onderzoeksmethode die betrekking heeft op de ervaring van mensen met brillenglazen in hun dagelijkse leven om steeds opnieuw te verbeteren en te innoveren. Wij gaan verder dan de industrienormen en voldoen ook aan die van u.

Ontdek hoe u in het middelpunt staat van ons innovatieproces.

ECHTE INNOVATIE DIE U KUNT ZIEN, GOEDGEKEURD DOOR U

 

EEN VOLLEDIG ASSORTIMENT MET OPLOSSINGEN TOEGEWIJD AAN HET ZICHT VAN ELK INDIVIDU

Elk glas dat we maken is een combinatie van meerdere elkaar aanvullende technologieën die uw zicht corrigeren, uw ogen beschermen tegen licht en de helderheid verhogen

Haal een Essilor-briloplossing bij een partner-opticien.

Een opticien vinden

Varilux - Multifocale glazen

Varilux - Multifocale glazen

Corrigeer uw zicht

Varilux is een multifocaal corrigerend glasmodel. Dit houdt in dat u, in tegenstelling tot glazen met unifocaal zicht, op comfortabele wijze van dichtbij kunt zien, van veraf en alles daar tussenin. Voor dragers in de leeftijd 45+.

Eyezen - Voor minder vermoeide ogen

Eyezen - Voor minder vermoeide ogen

Corrigeer uw zicht

Corrigerend unifocaal glas. Helpt bij het verlichten van vermoeide ogen na langdurig beeldschermgebruik - geniet van uw digitale leven, uw ogen zullen niet vermoeid raken.

Eyezen® Kids

Eyezen® Kids

Corrigeer uw zicht

Of het nu gaat om het herkennen van kleuren en vormen, lezen of schrijven; het zicht speelt een sleutelrol in de ontwikkeling en groei van kinderen. Daarom is het als ouder belangrijk om een gezond gezichtsvermogen tijdens de schooljaren van uw kinderen zorgvuldig te onderhouden en te bevorderen, vooral omdat hun ogen zich in die jaren nog ontwikkelen. Dit kan soms lastig zijn in een steeds meer digitale wereld.

Stellest™ - Controleert myopie

Stellest™ - Controleert myopie

Corrigeer uw zicht

Als het op myopie aankomt, is het niet voldoende om vandaag het zicht van uw kind te corrigeren in de hoop het ook in de toekomst te beschermen. Myopie kan nog steeds verergeren, wat mogelijk invloed zal hebben op hun zicht in de toekomst. Het Stellest™-glas is Essilor’s beste oplossing om myopie bij uw kind te bestrijden. De efficiëntie ervan en de sterke werkzaamheid is klinisch bewezen.

Eye Protect System

Eye Protect System

Bescherm uw ogen

Met Eye Protect System, biedt uw bril een dagelijkse bescherming van uw ogen tegen UV-licht en filtert het blauw-violet licht..

Transitions

Transitions

Bescherm uw ogen

Combineer Transitions Light Intelligent-technologie voor een beter zicht met minder inspanning. Door de hoeveelheid licht te optimaliseren die uw ogen ontvangen, helpt de Transitions Light Intelligent-technologie bij het verminderen van schittering, oogvermoeidheid en druk

Xperio - Zonneglazen

Xperio - Zonneglazen

Bescherm uw ogen

Met onze zonoplossingen bieden uw glazen de beste bescherming tegen UV wanneer u buiten bent. Beschikbaar in een breed scala aan kleurige tinten, gepolariseerde en spiegeltechnologieën.

Crizal

Crizal

Optimaliseer de helderheid

Combineer Crizal om uw totale briloplossing te verbeteren. Een behandeling die scherp zicht verbetert en uw glazen beschermt tegen de vijanden van duidelijk zicht.

Optifog

Optifog

Optimaliseer de helderheid

Vermijd damp, zelfs in extreme omstandigheden.